ΤΡΟΠΟΙ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με Speedex.
Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00π.μ έως 17:00μ.μ. Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας και πληρώνετε με την παράδοση των προϊόντων (αντικαταβολή) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Το κόστος αποστολής είναι 2,90 € και το κόστος αντικαταβολής 2,00 €. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για δυσπρόσιτη περιοχή.
Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.


Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλαμβάνετε, γιατί η υπαιτιότητα είναι της εταιρίας μεταφοράς. Σε περίπτωση που κάνετε την παραλαβή παρόλα αυτά, και διαπιστώσετε την οποιαδήποτε υλική ζημιά η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη. ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία μας, γιατί κανένα προϊόν δεν φεύγει από τις αποθήκες μας πέραν της αρχικής και εργοστασιακής του κατάστασης.
 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε σε 1 έως 2 ημέρες. Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες, αντίστοιχα δεν ισχύουν για τις αργίες.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε το προϊόν σας Σάββατο η επιπλέον χρέωση είναι 2€.